-2009 the story.

God jul kära läsare,vänner & bekanta.

jag lägger knappt nån tid på bloggen alls numer, det kommer bli ändring men alla vet ju hur det är runt jul. framförallt i min familj då båda bröderna,mamma pappa och min sambo fyller år i december månad så blir det lite småturbulent på nåt vis.

Igår firade vi micke som fyllde 30, det blev mycket öl,en whiskey eller 2 samt mintuu, för er som inte känner mig så kan jag säga att man styrde upp redan igår,att man skulle må som ett arsle idag när man vakna;)
Men ska inte klaga,är ovanligt pigg faktist.

Tänkte summera 2009 lite snabbt

Ibörjan av året blev jag tillsammans med världens underbaraste flicka, vi förlovade oss oxå senare under sommaren,det är lätt topp3 det här året. Lilla Elsa föddes,så nu är jag stolt farbror x4, snart blir tompa pappa till en liten pojk så då är det 5 små guldklimpar jag kommer få ha glädjen att träffa och umgås med.

Utöver dom här fina,underbara händelserna så måste jag säga att 2009 varit ett riktigt skitår, tur att man haft fina saker att blicka tillbaks på för annars vetefasen hur saker hade gott.

Känns som att året varit fullt med dödsfall, otroligt ledsamt och jobbigt men naturen måste ju få ha sin gång. har haft ett riktigt skitår vad gäller bilar oxå, kanske inte lika sorgligt men nog fan blir det en liten törn på vardagshumöret.

Jag hoppas vinden vänder 2010, nytt år med nya möjligheter, vad blir ditt nyårslöfte ? :)

God jul och Gott nytt år, vi ses i januari ;)


-Conflict is simple. You have to face the music, or stop dancing.

Såå.. detta får bli en vardagligare blogg, finns varken motivation eller ork att göra "seriösa" inlägg varje dag, tar fan sjukt med energi, fattar inte hur författare klarar sig.. Iofs finns det ju en hel hög med fördommar om författare att dom är väldigt speciella etc.. anyways..

Känns som tiden går fortare nu än förut, vet inte vad som tagit åt klockan men helt plötsligt så är veckan slut och lika snabbt börjar nästa..knepigt.
Har upptäckt nånting sjukt bra dock,med min "nya" mobil kan jag via twitter uppdatera bloggen enkelt med bilder och korta inlägg,detta kommer jag förmodligen missbruka rätt mycket så snart det händer nåt vettigt i mitt liv,typ på måndag med andra ord, då blir det nystart med stora förhoppningar på vad som komma skall, skitåret 2009 ska snart läggas bakom och bara plockas fram i nödfall ;)

nu är det dags att lägga ner skrivandet för en stund, simpsons väntar,så det blir nedbäddning med baby och glo ett par avsnitt!

frid ut kompis!

-svennebanan

ouff.. vintern kom som en käftsmäll i höstmörkret. Minusgraderna kröp fram och dödade den sista känslan sommaren lämnat kvar. Askkoppen frös till is, folk begraver sig i kläder och fula halsdukar..suck..det är vinter :|
Jag lyckades iaf efter mycket om och men komma på en positiv sak med att inte ha nån bil, och det är att man slipper stå o skrapa rutor i svinkylan,riktig riktig skönt. gå hela vägen istället bwaha..

Bloggen har legat i ide ett tag, tänkte damma av den lite och försöka skriva lite kul aktuella saker, just nu består mina dagar av: Vakna mellan 9 & 11. Kolla datorn,arbetsförmedlingen,fejjan och blocket såklart. rutiner.
Det är fucking december,känns som det var augusti igår och helt plötsligt så kryper obehaget över mig..fucking december.. oddsen för att komma igång med något vettigt innan januari är ohyggligt små, nåja. december.. Det är ju en rätt trevlig månad på sitt sätt, fixade lite julpynt på balkongen häromdagen, då och då slås jag ned av såna där julmysiga känslor som jag minns att man kände som barn, tankar till brorsans ungar framförallt,men även övriga familjen, mamma & pappa och bröderna med deras respektive. Jag ser verkligen fram emot julen på det viset..jag får sitta ner och prata oviktiga saker,äta mat och kolla ungarnas lycka när det är dags för julklapparna.Det är fan värt en million buckz, antar att man kanske börjar tänka vuxet. Eller nää. jag är nog mest avundsjuk på dom. Fett härligt när man öppnade paket efter paket med nya roliga leksaker.

Sen tänker jag lite extra på folk man förlorat så här i dessa tider som stundar.Farmor,farfar,mormor & morfar.. det har gått lååång tid, ändå minns jag när en jul utan dom vore helt otänkbart, shit vilka glada minnen jag har om jag bara sätter mig och rotar riktigt.

Rutinerna fortsätter. det står inte på förens det är dags att plocka fram shorts och tofflor o glida ut i värmen, är det inte så att tiden går extra fort just nu? Samuel fyllde 9 förra helgen. 9 jävla år sen vi for i 300 i familjens gamla skitfula opelkombi mot Örebro. 9 år... det är snart dags för tonår med moppe och hela kitet.

Jag sätter punkt här och ber om att få sakta in lite,tiden går alldeles för fort!
Har inte många krav på de närmsta månaderna,jag vill ha en sysselsättning,tillgång till studio vore ju väldigt trevligt för att ta upp ett sjukt roligt intresse som verkligen gör sig saknat just nu, men mest av allt vill jag bara vara, med min underbara fästmö,min familj och mina vänner!

Nu startar racet, vi ses i julruscherna!


RSS 2.0