-the legend

Bob Marley behöver väl ingen närmare presentation, enjoy!


-papper


promoe är en av svergies absolut bästa artister i mina ögon, alltid med ett fett budskap!

-illuminati

Rätt många gånger har jag suttit timtals på youtube,google och wiki och sökt info om illuminati, finns så sjukt mycket intressanta grejjer att höra, och om det nu är for real hur ska man ställa sig till det?
Jag vet att jag hade jävligt svårt i början och hitta något negativt, eller rättare sagt så fokuserade jag all min positiva energi på att dom vill krossa all religion, vilket jag tycker är vettigt, för religion är bullshit och det förstör så mycket.
Krig har aldrig handlat om hudfärg eller pengar, det har handlat om religion.
Men om man fördjupar sig i det så är det så jävla mycket sjuka saker dom vill få igenom så jag tar ett jättekliv bort från det där.
Iallafall, Immortal Technique lär ju vara en av de mindre populära artisterna politiskt sätt, han är ju inte rädd för att öppna käften om sina åsikter, och han lyckas dessutom knocka dom då och då också, han är påläst och bestämd, oh yes.

"Immortal Technique, I live life stranglin' death I walk through the land where the fallen angel is kept
 But I would never bow down to a pagan habit, Like roman god's that were faggots named after the planets
The connotations of revelations taken for granted Mark of the beast, the government microchips implanted I'll be branded a manic for speakin' the truth And I'll be murdered as soon as I hit the streets with the proof
Illuminati trying to raise the devil at any cost They probably cloned Jesus with the blood off of the cross
And I know it's the same motherfuckers I see, That genetically engineered HIV Controlling the population according to mathematics Generated by Masons and the military industry sponsorin' terror Creatin' a profit margin that'll last forever The Crusades and Vietnam stand blasted together And you believe in "whatever" Even the federal promise, But the spawn of Satan can never be honest The poor people pay homage And pray to a god that the Vatican themselves don't really even believe in Cause they would rather worship money and the physical demons Without biblical reason I execute them for treason I don't need an alibi 'Cause my place in history is the book of Malika"
-memories

god afton!
Sista veckan så har jag blivit så där härligt insnöad på jedi mind tricks, igen.
Jag fick upp öronen  för JMT runt 2002-2003, kärlek vid första öronkastet och pumpade ständigt jmt/ill bill i lurarna eller i bilen på den tiden, tror det var runt här som jag vidgade hiphopvyerna och började lyssna på namn man aldrig innan hört, "laz P´s" mixtapes dundrade även fram nya förmågor, olyckligtvis verkar de som dom inte kom längre än laz´s mixtapes, riktigt synd.
Anyways, det finns 2 låtar som spelats lite oftare,på¨lite högra volym än alla andra, håll till godo!

Vad ska man säga, det är väl inte musik för alla öron direkt. ganska råa texter och aggresiv attityd.
Ett under att man är så frisk i huvudet efter alla dessa år, eller nåja, fick en känsla av att min goda vän Kristoffer inte riktigt håller med där men ändå.


-några favoriter

Tjoho!
Satte mig ner och gled runt på tuben och kollade genom klipp som låg i "mina favoriter" och tänkte dela med mig =)
Några musikaliska mästerverk ;)

Andy Mckee - drifting

Äckligt skillad snubbe!
Andy Mckee - Rylynn


Justin King:


Vilka madskillz..
Jag ska i sanningens namn helhjärtat gå in för att lära mig spela gitarr ordentligt. nån gång iallafall, mysigare instrument finns ju inte!

/stefan

-slag under bältet

zup ppl? =)

Jag ramla in på petters blogg på http://www.goddamnit.se/petter/ och jag blir alltid lite extra glad när petter släpper något nytt, och denna gång inget undantag. Vilket  brutalt sound och skön stil, precis som det ska vara!
Nya låten heter "slag under bältet" och jag diggar muckaz :)Så håll till godo, lyssa och njut!
Nu väntar man på Organismen´s platta "om gud vill och vädret tillåter..." samt Asma´s "stay silent" som jag tror jag kommer vara dynamit! håll utkik!

peace out!

-välkommen! (playing for change)

Jag är inte helt färsk i bloggsvängen,men jag har ledsnat,börjat om,ledsnat och börjat om igen. Så den här gången så tänker jag ha en röd tråd i bloggen, MUSIK.
Så för att reda ut lite begrepp:
Röd tråd musik: Ja,varje inlägg kommer kretsa kring musik, låttips m.m.
fega påhopp: jag älskar ironi,och ibland när jag ser saker kan jag inte låta bli att vara sarkastisk,har ni följt någon av mina andra bloggar vet ni vad jag menar,om inte så lär ni märka med tiden.

Jag kommer inte uppdatera varje dag,det funkar liksom inte med allt annat som ska göras, men jag hoppas du finner  läsningen intressant och att musiken faller er i smaken! enjoy!


Så dag 1.

Jag hittade det här klippet häromdagen, det är från en dokumentär som heter "Playing for change" och blev jävligt imponerad!
Riktigt coolt projekt som går ut på att ett team åker världen runt och spelar in gatumusikanter, klipper ihop det till det här fantasiska resultat ni kan se här nedan.

Playing For Change | Song Around The World "Stand By Me" from Concord Music Group on Vimeo.

Det tog en stund för mig innan poletten trillade ner, "playing for change"  är budskapet, och det är ju precis vad alla dessa artister gör, spelar för växel, men iochmed den här dokumentären så spelar dom även för förändring då stor del av intäkterna har gått till välgörande ändamål, helt fantastiskt! Och kolla bara vilken skön glidare "Grandpa Elliot" är, finns en del roliga klipp med han på tuben och han har en GRYM sångröst! Allt för idag! på återseende!


Så här kommer bloggarna se ut,det är upp till er att älska eller hata! :)
All sorts olika musik kommer tas upp, så håll utkik :)!

hasta la vista baby!


RSS 2.0