-theese f*cking memories

Jag har alltid sagt att man ska blicka framåt,eller låta bli att titta sig över axeln, för det förflutna ska få fortsätta vara just förflutet.

Ändå så känns det som man springer i ett hamsterhjul... står och trampar luft..
Arbetslösheten suger,förmodligen den värsta -heten som finns. Och jag verkligen hatar (nu kommer det förflutna med i bilden) när man kommer på sig själv i samma tankebanor som andra gånger i samma situation och den där jävla obehagliga känslan av "MÅSTE". måste suger. måste är ond. måste kan få försvinna ur mina tankar och min vokabulär. fuck it. jag MÅSTE skärpa mig.

Sen har det såklart sina up´s and downs, vissa dagar vaknar man och känner idag är ingen bra dag att lämna sängen,det är fel. då finns det måsten i arbetslivet som suger lika hårt, MÅSTE kliva upp,missa golvet och slå sig fördärvad. Jag vill ha jobb.. Jag vill gå upp på morgonen, dricka kaffe,kanske läsa tidningen, traska ut i världen och dra till "mitt jobb". Eller skit i tidningen för där står det bara om bekymmer,och det vill jag inte ha i min bekymmerslösa värld.

Det enda positiva med det hela är att jag kommer tänka tillbaks  när jag sitter på mitt "drömjobb*" och känna lugnet av ett svensonliv passera våra knegarnäsor.  fresh!

Jag har alltid tänkt att jag inte är någon 9to5 dude, jag är nog nåt slags ambivalent misstag som gud gjort, en fattiglapp med rikt tänkande,dont get my wrong jag älskar mitt liv och jag älskar folket i det,men hey.. jag skrattar hellre i en ferrari än i en buss helt enkelt!
Men nånstans på den där vägen har jag lärt mig tycka om arbete, man gör sina dagar och får betalt för att göra dom, och livet blir såå mycket enklare!
*= finns drömjobbet? för dom gångerna jag kör fast i negativt tänkande så känns det bara som att jobbet tar upp precious time som jag skulle kunna spendera i soffan med mitt xbox.

Å andra sidan så har jag gått vidare nu,jag vill jobba och jag vet att det inte finns en chans i helvete att jag kör fast igen, svensonlivet har börjat!

Negative mind.
Ja jag kan vara rätt negativ av mig här,inte på riktigt,men i bloggen så väljer jag att vädra sånt jag inte vädrar i vardagslivet,skulle nog inte ha en enda vän då. Jag känner på riktigt att jag börjar fastna i gamla rutiner vilket knappast är positivt. men bara saken att jag är medveten om situationen gör det enklare att kliva upp i morgon,och räcker inte min motivation så har jag min underbara sambo/fästmö/allt som står där som en orubblig stolpe i stormen..arbetslöshetens blåsoväder.. Jag kopierar AB killen, jag är JÄVLIGT less på att vara arbetslös,jag är bra på att jobba,jag kan lite om mycket och resten lär jag mig, ge mig ett jobb?

Amanda Nordqvist, jag älskar dig!

-frisbeeturken vs aftonbladet.

Alla har väll sätt skogsturken aka "vem vare som kasta"?
Har skrattat mig harmynt åt youtubeklippet ett antal gånger,första gången dock blev jag bara jävligt irriterad på göken bakom kameran som inte flippar..

Neandertalarna har inte utdött tydligen..
Såg detta på aftonbladet,killarna (han som kasta och han som filma) fick fly landet efter det här?!Synd att inte han som filma krossa kameran i tinningen på honom, och så här i efterhand borde han kanske tacka för att nån sabba hans gräsliga utstyrsel..

Orkar man bli förbannad på det här? ja..helt klart. efterblivna fittfolk!!

-jag:et återvänder..

Skönt med fredag gott folk!

Jag har legat på latsidan med nyheter, fast å andra sidan så har aftonhoran,expressen och na varit rätt dåliga också,så jag skyller på dom!
Bläddrade igenom lite som hastigast idag och inget,precis inget av värde,för mig alltså.
Däremot så tycker jag det är rätt kul att det blivit rubriker av "Idol juryn som gick före i vaccinkön"...
Det är det där jag:et jag snackar om nu,det dyker upp ofta och alltid opassande,nästan så man blir äcklad av det.

Ok, dom gick före i kön, ok dom sitter i idoljuryn. so what? Hela samhället idag är fullt av orättvisor och det är bevisat att kändisar är mer värda än vi vanliga dödliga, det är ju just därför man är känd alt. strävar eftar att bli känd..
Sen kan jag tänka att idoljuryn är i kontakt med en del mer folk än du och jag, kanske bra om dom är vaccinerade idag.

Det jag stör mig mest av allt på är att folk sitter och säger saker som: Jag ska inte ta vaccin,det är bara en bluff. samma person sliter sig sen i håret för idoljuryn gick före..jävla skitsverige vad taskigt mot er som stod i kön. på riktigt. nee ja driver..

Det som stör mig ännu mer än oss vanliga dödliga,jag:et så är media så jävla grisfula som gör rubriker av det, för ena sekunden är det så jävla farligt,nästa är det "klart" förstorat... va fan liksom?
Jag ska ta det där vaccinet,och kan jag bara backa efteråt så kommer jag bli riktigt tjurig.

Promoe - mammas gata ft. timbuktu & supreme

Snygg video faktist,kanske lite opassande till låten men..
"kanske var vår historia en fjäril på nål vacker att titta på men vingar som inte slår"
hatten av Jason..


Fredagen den 13:e idag också, otursdagen bla bla blah.
Med tanke på hur ruttet hela 2009 fortgått så säger jag bara,hit me with your best shot.
Skulle jag inte skriva nåt mera här så träffa han mig mitt mellan ögonen, men det skulle å andra sidan inte förvåna mig. :)

Idol ikväll,fredagsmys med gumman framför en idag hånad och utstött jury (ye right...) pga vaccinet.
Förhoppningsvis är dom friska iallafall!

över & ut

-bloggdrottning bu eller bä?

Satt och kikade runt lite grand på "bloggtoppen", fans ju många riktigt bra bloggare efter plats 22 typ.
innan dess var det katastrof :|

blondinbella,amandavardet etc vad i helvete liksom? åå just, det kallas kändisbloggerska/bloggare nuförtiden, och huuuuuuuur i hela världen blir man känd av att skriva vilka kläder som används en dag,vilket smink och sen bara bullshit om ingenting? lunajspråket härjade villt och jag blev fan mörkrädd ett tag, dom här tjejjerna tjänar cash och får gåvor för att göra reklam såklart i sin blogg, men folk läser alltså den här skiten dom skriver och följer det sedan?
Jag har sagt förut att jag inte vill kalla det här för en blogg, fast det är klart det är det vid närmare eftertanke, anyways dom här brudarna skriver en hög inlägg varje dag,och får panik om dom inte hinner skriva sitt nionde inlägg nånstans på dagen mellan smink,klädval och shoppingrunda,innebär att det finns folk som följer deras rss flöde konstant? typ stalkeraktigt and shit ?

Ja annars sviker man ju läsarna.. om man inte uppdaterar 9 gånger på en dag alltså..
Då försvinner ju lite tjusningen o blogga, om det är "bara" 2000 pers som läser,hell jag är glad om 10 pers läser,för vem vet,kanske förändrar jag livet för nån av dom 10 den dagen? inte så högst troligt men du fattar vad jag menar..uppenbarelse,jesus style, thats how i roll.

Samhället står riktigt sjuk till verkar det som fan fram tills nu kändes det som jag hängt med bra under åren men nu loosa jag vettet och börja fundera igen...paus, bobbantime

ok vi går vidare.
En annan kul sak med dessa bloggar är att det liksom blir något krig om vem som har mest läsare och flest gåvor från företag som inte har råd med riktig reklam (alltho var det en dude som fick ett grymt snyggt armband,jag vill med ha,skicka så länkar jag din sida dude, 10 potentiella kunder coming your way)
och inte nog med gliringarna så snackas det skit oxå! okej runt här kan jag erkänna att jag faktist var tvungen att läsa igenom braaa många inlägg för att få läsa om ett helt bråk mellan 2 bloggare som tydligen inte gillar varandra too much, och det bästa av allt: "Jag ska säga till din pappa att du röker" haha, nu är det här bloggar som läses av flera tusen personer dagligen och dom ska framstå som seriösa,vinna priser osv och så läser man sånt där? haha.. Får jag en dotter i det här livet kommer jag spärra varenda modeblogg med författare under 20 år, för skulle min dotter prata som "amandavardet",eller skriva som blondinbella,thess och de flesta andra, ja då skulle jag skjuta mig själv.

Idag på aftonbladet så finns rubriken "De gjorde sin karriär genom bloggen", ingen av ovannämda var med (för dom är för små för att jobba typ?) däremot några riktigt talangfulla bloggare.
"Få ditt drömyrke genom bloggen,var nischad"... Jag är ju oftast rätt bitter på mänskligheten här i bloggen,och jag tror om det finns nån läsare som inte känner mig borde tycka att jag är sjukt tråkig men på riktigt är jag helt annan.. har inte tid att vara bitter i mitt fina liv, det lämnar jag här i bloggen och hämtar när jag behöver lätta mitt hjärta,så om man blir tilldelad ett yrke genom bloggen,då vill jag va den nya lasse anrell. gnälla på junk och få pröjs för det, ja varför inte.Tills vidare!-supportervåld går det att stoppa ?

Det blev en riktigt trevlig gårdagskväll, skämten om jill stod som spön i backen.. ja hon är kort denna dam och jag tror även Jill själv var medveten om detta när hon lämnade oss.

läste på expressen idag om en man som blivit misshandlad svårt av ett gäng på 8-10 personer.
Motivet i detta fall var meningsskiljaktigheter om fotbollslag, djurgården hammarby?
Jag blir helt förtvivlad på tanken,jag tycker dagstidningarna fylls med mer och mer makabra händelser, rån,skottlossning,misshandel etc. Men om ett fotbollslag?

Några tankar jag fick när jag läste det här...
Supportervåldet är ju välkänt i England framförallt, stundtals handlar det mer om brutala sammandrabbingar än om fotbollen i sig.
Här i sverige är det ju knappast nytt, men känns dock som det är sthlms klubbarnas supportrar som har svårt att hålla sams, "Black Army" är ökända och en kompis mamma sa till mig och kompisen att "stanna inne idag,AIK möter ÖSK blir säkert bråk och oroligheter på stan", det här var för ett par år sedan,och när vi passerade eyravallen så var det sjuuuuuuukt mycket supportrar på plats, långt led ifrån stan som kom gåendes. Det skreks diverse glåpord, inget bråk som urartade just då men va fan,det är är vuxna människor.

Hur lång tid dröjer det innan överdriften dras nedåt i åldrarna?
Minns skoltiden,framförallt lågstadiet då man skojjade friskt med kompisarna när ens favvolag slog deras,kommer det eskalera till mer våld i skolorna eller håller det sig i högre åldrar?

Alla har rätt till sin åsikt, alla har väl rätt till sitt lag med, men hur kan man ta sig friheten att misshandla en person med kärlek till ett annat lag bara för att ?
Att dom var 8-10 pers som gick på en ensam kille bara det är ju en historia för sig själv, jag citerar min bror:

Jag vill slå tillbaks för dom svaga och jag vill slå hårt!

ni kan läsa om eländet här:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1772453/man-misshandlad-av-gang-i-gamla-stan

över & ut!

-it isn´t the same

Jag startade en grupp på FB angående kastrering av pedofiler, det tog inte mer än ett par timmar för 250 medlemmar att infinna sig och det tickar uppåt duktigt fort, skitkul verkligen att folk står upp för det!


Klockan börjar närma sig 23, det är skit på tv, ett par goda vänner är på väg hit för att umgås en stund, trevligt!
Så,söndag i morgon igen, känns som veckan flög förbi,framförallt helgen såklart!
En klart intressant disskussion pågår fortfarande i ämnet "nåshjälten" där flera har synpunkter på mina åsikter...
Ja, jag tycker Per-Anders förtjänar straffet med dom omständigheter som råder enligt rättegångsprotokollet. big deal? låt mig tycka det och f.ö kan jag meddela för er som inte ens läst: kvinnan i fallet kommer inte ens ihåg om hon fick ont av stryptaget som gärningsmanne höll, har det överdrivits lite ? mjo kan tro det.

Jag har legat på latsidan med bloggen i helgen, mycket annat att stå i, i morgon tar jag nya tag och gör utfall mot resten av bloggvärlden, skulle vara jävligt intressant om man kunde få svar på tal från kändisbloggarna :)

över & ut!

-i polen kastrerar dom pedofiler,gör det i sverige oxå!!

Tjoho!

Satt precis o kollade lite ang kastrering av hanhund, kom då in på en nyhetssida där jag fick läsa att i Polen ska dömda pedofiler kastreras, fan vad neat tänkte jag, det borde sverige anamma också.
Läste lite kommentarer och till min stora förvåning så fanns det folk som försvarade pedofilerna med orden "dom är minsan mäniskor dom också!???!?!?!?

I min värld är dom inte det,faktum är att jag kan tänka ut 100 straff som är hårdare än kastrering,som dom ändå gjort sig förtjänt av.. hur fan kan man säga något sånt?
Våldtäcktsmän och pedofiler...dom är mäniskor dom också.. nej fy fan, parasiter är dom..

-sverigedemokraterna

Det snackas mycket politik just nu och jag inte låta bli att lägga näsan i blöt...

asså jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Det finns iallafall folk som röstat och tänker fortsätta rösta på SD, varför?
klickade runt lite på SD´s hemsida och hittade en sammanfattning av sd´s politik, var tvungen att läsa igenom.

Det första som slår mig är att det finns ett 10tal punkter,den ena värre än den andra, sen sista punkt var "invandringen" och det stod en hel bok om det, dom andra punkterna var kortfattade. Pratade även lite löst med en förespråkare som menar på "vi är stolt att vi vågar stå för att vi tycker invandringen går fel till", bra där!

Det är liksom för sent att göra något åt felet, ja kanske tog vi oss vatten över huvudet men det har SD lösningen på serru, "vi ger dem hemlängtan".
Jo för att ju fler invandrare vi skickar hem så kommer sverige bli mycket bättre, och nollvisionen om våldtäckt,rån,grupphat,stöld är ett gigantiskt kliv närmare, okej inte deras ord men garanterat deras mening.

nåja, invandringen är ju bara en punkt detta parti är helt skeva i.
Såg för ett par år sedan ett debatt program på tv där några förespråkare för SD satt med, den ena, lite yngre av dom kläcker vid ett tillfälle ur sig: "Om det fanns ett land utan invandrare skulle jag flytta dit" vipps, iq fiskpinne fick en helt ny innebörd.

citat från sidan:
"
Skatterna
Sverige är ett av de länder i världen med högst skattetryck. Det mångkulturella samhällsexperimentet kostar oss varje år enorma pengar och det är bara sverigedemokraterna som ifrågasätter om det är rimligt. Vi är det enda parti som kan sänka skatterna och förbättra den offentliga servicen samtidigt.
"


Förlåt men förstod jag det här rätt men menar dom alltså att vi ska betala mindre skatt,samtidigt som en offentliga servicen blir bättre? För så länge jag har levt har förbättring inneburit dyrare skatt eller straffavgift.

Allt är en jävla bluff.. finns hur många teorier som helst om detta men kan dom inte göra det lite mindre uppenbart? Att skicka hem invandrarna är inte lösningen på problemet, det finns ingen lösning för skadan är redan skedd.

botkyrka,hässelby,gottsunda,vivalla,rosengård, alla dessa har något gemensamt,som i folkmun klingar illa i dessa dagar. Invandring och inte en chans till assimilering.
När folket kommer till sverige så sätts dom i förorterna ihoppackade, flera religioner,språk etc, hur ska dom kunna anpassa sig i det här klimatet? det är ju omöligt när ingen själ i området dom bor vet mer än den andra om svenska hyffset. tillochmed ordet förort har börjat beskrivas som invandrartät miljö det måste ju sända vissa signaler ?

Frågorna är många hörrni..vad tycker ni?

-can i live?nuff said..

-enas

Det blev bra mycket snack om nåshjälten idag.värsta debatten.
Debatt är sjukt kul när man fått lite kött på benen om ämnet, mycket intressant också att se hur folk bemöter fakta med skitsnack, man dementerar en grejj, först får man nåt från luften typ, "om det var din mamma han angrep,hade du nöjt dig med ett slag?" klart fan jag inte hade, men jag hade inte gråtit ut i pressen för det var synd om mig efteråt, PA slog honom i huvudet med ett järnrör från en domkraft, slår man mot huvudet med ett järnrör så slår man ju för att brutalt skada personen ifråga.. herregud.

Så jag skrattade bitvis åt folks desperata försök att rättfärdiga dådet,bitvis slet jag mig i håret för tro det eller ej gott folk, men sverige är verkligen fullt av idioter.
Folk kallar mig tangentbordsriddare, i meningen efter dom säger att nån borde slå mig med ett järnrör i huvudet oxå,så jag oxå får lite vett, och att dom minsann kan göra det frivilligt. ok man,kom då...

Det bästa är att folk fått för sig i denna debatt att jag rättfärdigar "gärningsmannen", bara så där. klart jag inte gör, han gjorde fel men han har också blivit straffad för det, dels genom fängelsedom och dels genom blödning i hjärnroten pga slaget PA delade ut. Han grät inte ut i pressen om det,han tog som en man vilket PA uppenbarligen inte gör.
För er som inte läst, kolla inlägget innan detta för mer info.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med min sambo!

tills vidare!


-"nåshjälten"

Jag citerar Damon på www.damon.se:

"Något som slog mig efter första året på juristlinjen var hur jag slutade uppröras över “konstiga” domar som jag läste om i tidningar. När man väl hade satt sig in i hur lagen och rättsväsendet var uppbyggt, var det lättare att förstå hur domstolar ibland kunde döma som de gjorde. Än mer påtagligt blev det när man läste domsluten från ett känt mål som man hade läst om i tidningen, och snabbt ändrade åsikt då man fick veta mer fakta.

Bl.a. Aftonbladet har idag skrivit om “Nåshjälten” Per-Anders Petterson. Läs först Aftonbladet-artikeln här och återkom sen till mitt inlägg.

Nej seriöst, läs artikeln först om ni inte redan har gjort det, och kom tillbaka, det kommer bli lättare att förstå mina poänger.

Sen kan man läsa domen som SVD så föredömligt publicerar här. Det som inte riktigt framkommer i tidningsartiklar är följande: Per-Anders var ingen tillfällig hjälte som dök upp. Han hade haft dispyter med den berusade gärningsmannen (GM) sen tidigare. Han fick också höra att han betedde sig illa i byn och tog med sig en domkraft hemifrån.

Efter att ha kommit fram till brottsplatsen skriker han åt GMoch frågar vad han håller på med. Då avbryter GM sitt strypgrepp och vänder sig om, medan han fortfarande sitter i bilen. Per-Anders slår då det första slaget mot GM:s axel. Ett slag som tingsrätten bedömde som nödvärn. GM kommer då ut ur bilen, och det finns tydligen inget som säger att han ska attackera Per-Anders. Övergreppet var tillfälligt avvärjt. Och hade Per-Anders nöjt sig här hade han gått fri.

Men Per-Anders tar domkraften och slår ett hårt slag i huvudet på GM - som är obeväpnad - och spräcker skallen på honom. Det är där tingsrätten anser att Per-Anders går för långt, över nödvärnet, och jag är benägen att hålla med. Det är ett slag som i värsta fall hade kunnat döda GM. Och då hade Per-Anders kunnat få bra mycket mer än ett år.

I Aftonbladets artikel låter det som att GM hade strypgrepp på en tant, Per-Anders kommer fram och slår två slag och räddar henne. Det är inte sant. Det är ett sätt för Aftonbladet (och andra tidningar) att framkalla folkets vrede.

Det är också fult av SVD (som alltså publicerar domen) att enbart skriva: “På håll såg Per-Anders Pettersson och några andra vad som hände och gick mot bilen och skriken.” Som vore Per-Anders bara en tillfällig åskådare. Per-Anders var alltså där för att leta efter GM.

Per-Anders har också varit dömd för misshandel tidigare. Visst, han har sonat sitt brott, men det är alltså en man som inte tvekar till att ta våld.

Man kan tycka att domen är konstig och att jag försvarar ett våldsamt fyllo som nästan dödade en äldre kvinna. Det gör jag inte. Tvärtom tycker jag tyvärr att det verkar som att GM kommer för lindrigt undan med en villkorlig dom, men jag har inte läst på om exakt vad det är han har gjort, så det är svårt att uttala sig om.

Jag vill bara visa att tidningar inte gärna skriver allt objektivt, för att de lever på att ni blir förbannade, rädda eller oroliga.

Tänk efter en extra gång innan ni rasar. Gå till källan och skaffa dig en egen uppfattning. Det är lika enkelt som självklart. Det borde även gälla för alla bloggare som skämmer ut sig själva när de sluter upp i proteststormen.

Lita inte ens på mitt ord. Läs tingsrättsdomen här och hovrättsdomen här.

Update: Jag får veta att någon från Nåshjältens stödgrupp på FB har länkat hit. Kul! Men låt mig förtydliga: Jag tycker att det saknas civilkurage i Sverige. Jag har själv flertalet gånger sagt åt folk på tunnelbanan och hamnat i bråk med killar som trakasserat andra, och hoppas att fler ska våga ingripa.

Jag förstår att man blir förbannad på domstolar och jurister. Men de dömer enligt lagar som politiker har tagit fram. Per-Anders är en hjälte som ingrep och det ska han ha cred för. Men han tog det också för långt. Hade slaget träffat lite värre hade han dödat en full gärningsman som stod obeväpnad och inte längre utgjorde ett hot. Den inställning många har i ovannämnda grupp är att GM lika gärna kunde få ha dött. Det är en tragisk människosyn. Vi lever på 2000-talet. Vi kan inte ha lynchmobbar och öga för öga, tand för tand-inställning. Ingrip och avbryt, men använd inte mer våld än nödvändigt. Det låter rätt logiskt i mina öron."

Direktlänk till inlägget: http://damon.se/samhalle/nashjalten-och-osanningar-i-media


-17 again

Ska alldeles straxt lägga mig med gumman och glo på "17 again". upplägget verkar kul,men vanligt.
Sen är det ju lite som en dröm i sig. skulle offra nästan vad som helst för att uppleva en vecka som 17 åring igen. eller kanske ännu hellre 13-15 åring.

Fan jag minns vissa gånger då livet kändes hopplöst när man inte själv fick bestämma vilken tid man skulle vara hemma, och hur mycket det sög när man var tvungen o va hemma en viss tid, och man hade just precis svinkul utomhus med kompisarna. "man ska sluta när man är på topp"
Kanske ligger jävligt mycket i det. för om man inte fått avbryta alla roliga grejjer man upplevt vad man då tyckte var en timme för tidigt, så kanske man inte klarat ungdommen alls, för det lämnade ju åtminstone ett sug att gå ut nästa dag igen för att hitta på nya saker... ja vem vet..vem vet.

Jag börjar sakna folk i uppsala väldigt mycket, mina kära föräldrar och mina kära vänner.. lutar åt ett besök inte allt för långt fram i tiden, framför allt bara mysa sönder hos mom & dad. bli bortskämd med god mat och dryck och andra roligheter.

Fan det är mycket man vill göra..

Nu ska jag iaf bädda ner mig med min drake och titta på film =)

tills vidare!


-cold as ice + svininfluensa

För jag tog en långpromenad innan och jag kan dementera all slags tro om att vintern blir varmare i år.
riktigt griskallt ute.
på tal om gris så la jag till svininfluensa i topicen.. hur ställer ni er till det ?
Vaccin snackar jag då närmast om..
Det är så mycket snack för och emot och nån borde ÖRFILA media så hårt som först blossar upp det så in i helvete och skrämmer vettet ur folk som inte vet bättre, sen gör dom en helvändning och säger att vaccinet dödar... hmms.. vad kommer här näst? Ska dom skrämma oss för läkare öht ?...

Jag hade inte tänkt vaccinera mig från början, men iomed att min brors döttrar inte får ta vaccin pga för låg ålder så har jag bestämt mig för att ta det,då man trots allt vistas en hel del med dessa pärlor så vill jag inte vara orsaken till att dom blir smittade. jag tar en spruta,och med tanke på den jävla otur som förföljt mig hela året så blir jag väll utvecklingsstörd på köpet.


Fort minor - remember the nametills vidare!

ps. Amanda Nordqvist  jag älskar dig mest i hela världen! <3


-snökaos & kanyebrillor

eller kaos och kaos. men det snöar här iaf! :D

Jag är egentligen inget big fan av snö,men nåt vis är det alltid lite mysigt med första snön!
sen det negativa, det blir varmt och snön blir typ brun/svart och enbart jobbig att titta  o framförallt gå på.
Nog om snön.

Det blir väl sommar igen, och för att vända på steken, ta lite extra hårspray, lite extra spraydeo för att sabba ozonlagret, sverige kan få sommar året runt, let´s make it happen!

precis som med snö så är jag inget big fan av Kanye West, hans musik har nog aldrig fallit mig i smaken, han har väldigt stort ego. Men framförallt ogillar jag honom för att han gjorde nån slags trend med "Shady´s", jag kan erkänna att han såg helt ok ut med dom i videon, men efraim från rinkeby gör inte samma intryck, så kompis skrota dina kanyeglasögon.. genast!

Den här låten däremot tycker jag är pampig på nåt vis + att den innehåller ett bra budskap! enjoy!frid ut!


-jag skrattar idag!
Det blev inga fenomenala ryck idag, har varit skönt o göra just ingenting, kollat på tv... hösten är ju fan riktigt grym när det kommer till just tv. Massa bra serier,och dessutom belönas dom bästa (läs scrubs & 2½ men) belönas med dubbelavsnitt samt repris sent på kvällen, tvättäkta kärlek!

I år för första gången så följer jag idol, upptäckte att den gamla juryn blivit ersatt med en ny, lite bättre och roligare jury så nu känns det ok.
Vad tycker du om idol hittils?lämna en kommentar vettja!
Jag rådiggade jon sindenius som iofs åkte ut rätt tidigt tyvärr.
jag tröstar mig med att jag tror han har för mycket talang för att sjunga andras låtar,han borde fortsätta sin egen väg!


Av dom som är kvar om man ska vara realistisk så är det väl kanske bara 1 kanske 2 som är riktiga stjärnskott, reza har ju en helt otrolig röst om vi ser till tjejerna, och erik.. ja erik.. han är lite smågoofy asså, men satan i helvete vilken röst han har.
Samtidigt smygdiggar jag rabih, rösterna faller nog på han just för hans unika röst!

så få höra nu, vad gillar ni i idol 2009?

nu ska jag bädda ner mig med min underbara flickvän och kolla på osmosis jones!

-rastlös

Gud vilken seg dag, har ingen direkt ork till nåt känner mig bara seg o jävlig helt enkelt..
ska försöka slita med mig gumman till tompa o cissi på en kaffe.
Skriver mer under kvällen!


-Ny kostym!

fy fan jag klarar inte av hösten alltså, det är för mörkt ute!
Och nånstans på vägen har jag lyckats snevrida dyngsrytmen så in i helvete oxå.
Somnade alldeles för sen, ställde klockan för att komma upp hyffsat, nej men de sket sig ju.

Som ni ser så har bloggen fått en ny kostym,det tackar vi Josefin för!
Lite trevligare än innan =)

tills vidare!


-give the music back

Rätt lustigt vad mycket fördommar det finns om musik egentligen.
Oftast är det 2 genrer som krockar, hårdrock och hiphop, jazz,opera osv.
Jag vet inte hur många gånger jag fått höra "för att göra hårdrock behövs det riktiga musiker,för att göra hiphop behövs bara en dålig uppväxt" och jag är faktist riktigt less på det.
Jag är en allätare av rang, visst opera och dylikt faller mig kanske inte i smaken men bland alla genrer så hatar jag nog  ingenting.

Ta hiphop tillexempel, det har sin grund i soul,och är soul så olikt rock egentligen? fan musik är verkligen en gåta.
Sen undrar jag vilken slags uppväxt man fick om man lyssnar på riktigt sjuk death metal och bränner ner kyrkor, det är ingen fördom mot musiken, bara folket ikring den.
Ja för seriöst talat, om jag går på stan och bara tittar på folk, så kan jag lätt säga vilken genre som ligger närmast hjärtat på 8 av 10.
Vad styr vad, ändrar vi mode för musik eller är det så att man får en dyrköpt attityd tillsammans med senaste rockplattan?
isåfall är det sjukt vad musik kan göra med en person.
En del är helt overdressed, jag älskar hiphop rap tex, men för mig handlar det inte om bling bling och smycken. nåt enkelt i vardagen att relatera till? nej jag tar inte på mig färgglada kläder och säljer min själ till musiken, jag tar den med mig som en accesoar.

Klart jag har fördommar oxå,  emos tillexempel, what the hell? fråga vilken av dom som helst om en gemensam nämnare, ptjaa... för lite kärlek och marilyn manson, bra barn.. bra!

Jag tycker nästan all musik är fantastisk, riktigt tråkigt dock att det finns så många super talangfulla mäniskor som aldrig får nå ut med sina konstverk, i dagens samhälle gör man inte en demo och skickar till skivbolaget barn,man söker till IDOL!

Ingen kan förklara den mystiska makt musiken har över oss..
Den kan få håret att resa sig i nacken, tårarna att rulla ned för kinden - ett rus av rena och råa känslor utan det högre intellektets blockerande censur.
Musiken har varit med oss sen tidernas begynnelse, vi vet bara inte varför, eller hur den har uppstått - eller vad meningen med den egentligen är..


-epic moments

Det är underligt hur man fungerar och tänker som mäniska, när jag klev ur sängen idag så var jag liksom ett medel av allt, medel glad, medel pigg osv.
Och dom stunderna känns det som att det ska krävas nåt radikalt för att man ska peaka och bli skitglad och skitnöjd.
Kanske var det medel för man visste att en storstädning stod på schemat, men faktum är att nu några timmar senare så är jag fruktansvärt tillfredställd med tillvaron, min bättre hälft står i köket och lagar mat,och bäst av allt: HELA LÄGENHETEN är skinande ren, ska bli sååå skönt att slappa ner sig framför teven nu o nöta på soffkuddarna!
Slutsatsen är iaf, det krävs egentligen inte något märkvärdigt för att öka glädjen, och man förmår ju att öka den själv! wicked, jag borde städa oftare.

Jul närmar sig med stormsteg, ska verkligen bli underbart att fira med hela familjen i år, känns som de var evigheter sen.


Nu blir det tv och en bit mat!!
över & ut!

-stal från Tina som stal från Bo Ducharm

There's a battle going on inside of you, between a White Wolf and a Dark Wolf,
the White Wolf Represents everything that is good for you, it could be your health, your heart,
your dreams and passions and your happiness... the Dark Wolf represents everything that is not good for you,
it could be alcohol or drugs, temptations and worries, fears, idle time...
if you want to know which one is winning the battle,
IT'S THE ONE YOU FEED THE MOST


över & ut!

-just alright!

 

 

Follow my blog with bloglovin <-- klicka och följ vettja :)


-retarded elementz

Jag vet inte med er, men för min del känns det som att hösten kom fort iår? alldeles för tidigt dessutom.
Så när jag öppna balkongdörren nu för att ta en cigg och det sköljde in riktigt iskall luft på benen så var depressionen ett faktum, fitta det är VINTER!?
När tempen går under 0 grader undrar jag varför det finns folk som vill rädda ozonlagret, brajja det istället så vi får lite värme under vinterhalvåret, däremot kan jag erkänna att jag med löjlig förtjusning ser fram emot snö!

De funkar fortfarande inte att bädda in youtube klipp :S fuck it, gört i morgon ist :) god natt!

-everyday struggle

Det slår mig när orden hamnar här på skärmen att det var VÄLDIGT länge sedan jag skrev.
Det är knepigt att vara vuxen med tid,alltså missförstå mig inte,är det ngt jag har gott om så är det tid men jag prioriterar in andra saker vilket leder till att blogg,msn osv får mindre tid.
Jag skrev iaf vid starten att jag inte skulle uppdatera så ofta, men lite oftare än nu ska jag faktist ta mig tid att rensa tankarna.

Sen sist har saker och ting tagit fart på på riktigt, eller det känns så iaf, jag har en mycket annorlunda känsla inombords, det börjar lukta vilja och envishet på en helt ny nivå,o jag gillart!

Ska vi göra en ursprungskontroll i bloggen så handlar det  om musik, och på den fronten har det hänt mycket.

Jag följer idol för första gången i mitt liv, mycket talang tycker jag, men man undrar om det är värt priset att KANSKE få ett kontrakt.. tydligen ett kontrakt på 2 plattor i år, kul!

Asma har släppt stay silent för ett tag sen, det var heeeeeeeeeeelt galet off the hook! jävlar vilken grym platta och vilka grymma gäster!  klicka hem den på www.myspace.com/asmamuzik alldeles gratis dessutom!

Själv har jag snöat in lite på gammal skön rock, jimi hendrix asså. vilken grejj.  eller snöat in o snöat in,det är skön genre som återkommer oftare o oftare i mitt liv!


Nu blir det tv med frugan!
ps. youtube är nere för underhåll, sitter på ett riktigt guldkorn som komer upp här senare =)

the struggle continues...RSS 2.0