-snö

jag önskar jag kunde finna ord till att beskriva vad jag tycker om snö, eller vad jag tycker om mongot på kumla bostäder som blåst mig på plogningen av min parkeringsplats,2 gånger dessutom, hoppas fan helt seriöst han blir skitförkyld i början på sommaren.

Vad händer annars då?

Här är det ommöblerat och det blev skitbra, fått tillbaka mitt lilla hörn med datorn nu vilket jag tycker rockar, känns som jag sitter isolerad och i det här fallet är det sweet.
Jag har åkt på en jävla bloggtorka, sitter och läser folks helt vansinnigt ruttna bloggar i förhoppning om att hitta nån våg jag kan hoppa på och såga eller prisa till skyarna men allt jag lyckas läsa är efterblivna små fittbarn vars största bekymmer i livet är om dom hinner till kicks innan dom ska bli fingerpullade på nån biograf, av nån kille som är tråkigare än filmen dom ska se, nej jag har inga fördomar...alls..

Sen har jag märkt att bloggkrig verkar riktigt hett just nu, nån skriver nåt om någon,någon svarar och någons vänner hänger på så till slut kastar folk skit till höger och vänster, för en blogg ? Jag brukar säga att det är jävligt lätt att det är jävligt lätt att va tuff bakom tangentbordet och detta är ett praktexempel, "akta din rygg" skriver nån 14 årig tjej som fått hjärnan knullad av media vilket leder till att hon, och alla andra bloggar om dom hetaste mammeluckerna för stunden. Det är roande men tragiskt att läsa, kan inte folk ta kritik eller tips på det dom skriver så kanske dom skulle köpa en bok med lås på och ha för sig själv, hänger man ut sitt liv på internet då får man väl räkna med åsikter? Jag är jävligt glad att jag hittills fått mest positiv respons på det jag skriver, det har hettat till ett par gånger, aldrig så att jag blivit lack över nån kommentar men folk tar mig visst för stötande? *duh*. Ja, jag kanske inte är helt rumsren här i bloggen, inte heller i riktiga livet men varenda ord jag skriver i den här bloggen står jag för, på internet och i riktiga världen.

Så nu tycker jag det skulle vara roligt om nån kunde känna sig träffad,kanske nån översminkad sthlmshora eller ännu hellre än manlig (nåja) modebloggare som kunde skriva nåt elakt i en kommentar här och gärna tillägna mig ett blogginlägg med skit jag förtjänar få utspydd över mig för att jag träffat huvudet på spiken så in i helvete hårt att dm kommer gråta sig till sömns ikväll. bring it on!

Jag fick äran att bli tilldelad ett helt blogginlägg för nån dag sen, det var dock om hur besviken man kan bli på nån etc, jag skrattar för mig själv, jag har aldrig utgett mig för att vara någon att se upp till, påpeka detta och jag fick skit bland kommentarerna också, fast jag skrattade mest för mig själv. Jag är inget ess på att stava men det var som om det var förstaklassare som var arga på mig med särskrivningar och stavfel så det nästan blev oläsligt.

Sen har jag ju min kärlek som då och då skriver så fint om mig att jag undrar om det verkligen är mig det handlar om, jag har inte hunnit vara så kreativ men du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta gumman,evig kärlek till dig!


Nu ska jag hoppa ner i soffan och kolla på "the invention of lying" sen blir det nog sängen och sova..

ha det gott folk!


-warm & cozy

flipp...

Dom senaste 2 dagarna har hjärnan gått på högvarv,det hör inte till vanligheten och man blir snudd på förvirrad dom gånger det händer.
Besked finns det ju både bra o dåliga av, jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag vill inte dela med mig av eländet,jag vill att folk ska känna något positivt när jag för en gångs skull låter fingrarna blöda.
Jag har försökt känna något, fast jag kan inte, jag ser dig på bild och hjärtat hoppar över ett slag fast hur jag än vrider och vänder på det så övergår det till rasrisk för det är fel, så fel.
Mitt humör har levt rövare och påminner snarast om en bergodalbana som är på väg att spåra ur, jag stod på gränsen till ett vansinnesutbrott häromdagen och jag hatar den känslan, den infinner sig inte ofta längre men jag känner att bägaren börjar bli full, kanske borde snacka med någon om allt som händer, även om jag har min underbara flickväns stöd, min familj och mina vänner som stadiga stolpar längs vägen så känns det som ett proffs kanske borde få insyn i mitt liv för en stund och ge mig lite råd och tips på vägen?

Om man bara kunde göra visa misstag ogjorda, hehe, yeah right för det kommer ju inte hända,men om man får leka med tanken för en stund.

Känns också som det är lite uppochner på andra håll, jag vet inte om jag sagt eller gjort något fel, men jag känner ett obehag kommer över mig och jag vet inte om jag vill diagnosera det vidare, kanske rädd att få höra att nåt är galet på riktigt, eller så inbilldar jag mig bara, vem vet. jag saknar er och jag hoppas vi ses snart...


Jag är iallafall lyckligt lottad med min lilla familj, Amanda och Akila, ni är meningen med livet och jag älskar all tid vi spenderar tillsammans! love ya!

hon<3fnöööööööö

Take care...

-tiden flyger

Tja på er gott folk!

2010 startar så jävla enormt bra, hoppas det håller i sig resten av året.
Det är full fart och jag har en enromt bra känsla i kroppen.
Senaste nytt är ett glatt tillskott i lilla familjen, Lexi heter hon och är en amstaff tik på 3 månader.
lexi

Hon är sjukt söt,men väldigt påfrestande, springer ut med henne en gång i timmen vilket gör att det är svårt för mig att få ro, tur att det är en period som går över snart =)

bebisarna
Akila & Lexi.
Dom har inga problem att komma överens, däremot är akila jävligt snål med ben,leksaker,vatten och mat, sen är ju lexi en liten bitch med mycket lek i kroppen samtidigt som akila är väldigt valpig fortfarande. de kommer nog bli ett riktigt radarpar!

Jag börjar få uppsalaabsitnens så det lär få bli en resa inom kort, om man är välkommen med 2 små yrväder det vill säga :P

Det är redan februari, helt jävla sjukt vad januari bara flög fram! kul på sitt sätt men jag hoppas tiden saktar in lite under sommarmånaderna. är fruktansvärt trött på snö nu, och när man börjar få lite hopp om vårväder så får kung bore diareé  och snöar ner hela min vardag. fuck that!
Men det brukar vända i februari säger dom, så jag håller tummarna för att det blir så.
Lite bilder sen sist kanske?

fnöööööööö
pendlarhinken
hundbil,stallbil,gubbbil, feta vuxenpoäng på kombi ;)

Lite nya blåmärken
meraa
meraaaaa


Jag ska försöka bli lite mer aktiv här oxå, den har liksom stått still ett tag hehe.

Take care!

RSS 2.0