-det drar ihop sig.

Den här helgen flög fram,  innehållsrik och sååååå jobbig.
Fredags var vi på ikea och handlade hem lite fint till nya lägenheten, flytt på tisdag :|
har gjort en grovstäd i badrummet så räcker att skölja av allt snabbt där efter flytten, ruggigt skönt.
Ska packa ner  det sista i morgon och på måndag så hoppas man att det går smärtfritt väl på tisdag.

så känner nån för att komma o ge ett handtag på tisdag så är ni välkomna =)

-as time flies emotion grows.

hon: underbar,bäst,oersättlig,mysig,snäll,omtänksam och bäst av allt min!

hon<3
1år<3


Det är onsdag idag och veckan rullar på. känner mig som ett fuck i hela kroppen dock, men det går över =)

imåndags var det brynäs - djurgården på läkerol arena, självklart åkte vi på pisk,som alltid när jag är på plats typ, kanske jag som jinxar stället omedvetet?
Dock så är dom ursäktade med tanke på rysaren dom bjöd på i globen i lördags.

utöver det så rullar livet på i vanlig ordning,gumman är i sthlm med skolan idag, cosmonova stod på schemat tydligen och jag är avundsjuk! inte på att gå upp tidigt att åka tåg kanske, men cosmonova är ju hur kul som helst=)
Ska plocka upp henne på station om en liten stund. sen blir det hem och städa och ha lite myskväll.


Jag är sjukt dålig på att uppdatera här och jag skäms lite, dock är det bättre nu än innan, så det går åt rätt håll.
Skulle vilja "vårsnyggatill" bloggen lite men jag fattar halvsju av hur sånt här funkar så om nån har lust att hjälpa mig så blir jag väldigt tacksam!





happy pappy!

-huar muar dau?

"låt mig även i dina mörkaste stunder leda vägen som ett evigt ljus i en dyster värld"
Livet är ett spel med livet som insats, duh...
Jag funderar ofta på det där, från det att man föds så är det ända säkra som finns att man kommer en dö en dag?
Okej, kanske inte den mest sunda tankegången en person kan ha, och jag har ingen dödslängtan inte heller är jag deprimerad över just det faktum att det är naturligare att dö än att födas.
Dock så kan jag inte hjälpa att känna en gnutta sorg för alla människor som inte lever sitt liv, det finns folk som isolerar sig på de allra konstigaste sätt just för att minska risken att råka ut för något farligt.
Det kan innebära många saker, tar nåt exempel senare i bloggen.
Men vi kan utgå från mig för stunden. Jag tror på ödet, jag tror inte jag kan göra något för att ändra det faktum att jag en dag kommer dö, om det är i morgon,om en månad eller 50 år det låter jag livet bestämma.
Det för med sig en skön men ganska jobbig livsstil stundtals då jag nog hör till en av de mest spontana människor som gått i ett par skor, vilket i sig medför att jag är oerhört envis och har jag bestämt mig, ja då får det va så.
Jag vill inte ligga på dödsbädden och ångra att jag aldrig gjorde vad det nu kan vara, det är just därför jag inte förstår folk som tar sig friheten att påpeka saker i mitt liv, eller i andras liv dag ut och dag in.
Något jag hatar är "Du rökte ju nyss?" eeeh,ja jag vill röka igen ok ?
"du borde sluta röka,det är inte hälsosamt" nej fast och andra sidan vad är hälsosamt idag ?
Det finns 1000 anledningar att sluta röka, om jag slutar röka så är det strikt en ekonomisk fråga, hälsan skiter jag i den finns inte för alltid hur jag än gör.
Sen finns det andra som kallar sig livsnjutare, jobbar hela arslet av sig för att åka till nåt flådigt ställe en vecka och bränner varenda krona dom surt förtjänat, återgår till vardagen med spinningpass,jobb och sova.
Så vill inte jag leva, verkligen inte.
Livet är för kort för att inte ta varenda tillfälle i akt, vad som gör en människas liv rikt går ju inte att mäta i material eller cash, jag är black halvvägs in i månaden men jag känner mig som jag är rikast i världen med min underbara familj, mina vänner och mina intressen.
Jag jobbade tidigare med en gubbe på 72 år, dock var han som en 30 åring i kropp och psyke, väldigt lättsam och trevlig. Hans fru dog när han var 63, på nåt vis fick jag känslan av att hans liv dog samtidigt för när det var dags för pension ville han hellre fortsätta jobba, just för att det var det enda han visste hur det gick till, hans trygghet.
Ska också tillägga att han jobbat sen 14 års ålder, hela jävla livet bortslängt på industrin, nåt halvår efter min anställning tog slut så dog han av en hjärtattack, på jobbet.
Nu är jag som sagt mot att tycka om andras liv, han var säkert lycklig med det där på sitt eget sätt, men det där är just det liv jag inte vill leva, han kom aldrig utanför nordens gränser, allt han visste var jobb.
Hur ser ett ultimat liv ut ? det är nog upp till var och en att avgöra..
Jag trivs väldigt bra som det är nu, jag har lite små issues att ta itu med men det är något jag jobbar på för fullt, så det går ingen nöd på mig.


Lev ditt eget liv för du kommer dö din egen död
Kan inte bli mer sant, vågar man bara gå sin egen väg och ha sina egna mål tror jag man kommer långt..
Avslutar för idag med ett frikkin masterpiece:

fred & kärlek! S
hmm.. försöker fixa med radbrytning men det vill sig fan inte, ni får läsa som det är.

-takes one to know one.

En liten nattlig uppdatering.
Idag tvärtemot andra kände jag våren i luften, det var gråmulet och trist, men det faktum att dessa enorma snödrivor börjar smälta och försvinna i tomma intet gör mig så jävla peppad på sommar!
Dock så gjorde kommunen något halvdant försök att skrapa gatan här utanför vilket nästan blev sämre än innan, begriper inte att folk accepterar läget och nej, felet ligger inte i killen som kör traktorn, det är dom snåla jävlarna på gatukontoret som ska "ha" för sina synder.
det är som det är med andra ord.
nu känner jag ett oerhört behov av kudde. vi hörs!

-my gift and my curse.

tålamod kreativitet..
Ok, tålamod har aldrig varit min starka sida, jag gillar enkelt, jag gillar att saker funkar direkt, jag vill inte strula och "försöka fixa" saker, dom kan funka direkt. bra så.
Det blir självklart en hel del vardagsproblem med min brist på tålamod, just för att jag drar mig så in i helvete för gå en krångliga vägen även om det skulle kunna resultera i något väldigt bra.
Kreativitet, Jag tror man kan vara en kreativ person eller kreativ på sitt eget vis.
Självklart är jag ett mellanting, jag kan känna mig kreativ som helvete, vilket jag faktiskt är vissa dagar.
Jag behöver verkligen lära mig att portionera ut den kreativiteten över längre perioder.
Jag försöker inbilda mig att det skulle komma hand i hand med tålamod men den biten är en historia för sig.
Läste en artikel om en 31årig tjej som led av någon nervsjukdom som successivt tar över hennes kropp.
Hon har legat i respirator sen 6 års ålder och kan inte andas själv, nu har hon bett om att få dö, nersövd vill hon att dom rycker sladden till maskinerna och låter henne somna bort. Jag blev jävligt illa till mods när jag läste det här inte just för att det såklart är en hemsk situation, men att det ska behöva va sånt jävla ståhej om det?
Hennes begäran ska granskas och eftersom dödshjälp inte är tillåtet i Sverige så kommer det säkert avslås.
Hon vill dö för att det handlar bara om en kort tid innan hon inte kan styra hjärnan själv och hon vill inte leva som ett paket, utan dö med den lilla värdighet hon har kvar.
Det var en omröstning under artikeln:Borde det vara tillåtet att avbryta en livsuppehållande behandling om patienten ber om det?
När jag rösta hade 65500 personer röstat, 95,5 procent hade röstat ja.Jag tycker det talar sitt tydliga språk, gör det lagligt med aktiv dödshjälp, ingen människa förtjänar att lida ett helt liv.Läste vad folk bloggat om artikeln, det gick allt ifrån att jesus ger en styrka till att det handlar om en tjänst som kommer missbrukas. so fucking what ? "jesus ger mig styrka" är det därför det dör barn och unga människor dagligen och lämnar familjer i sorg med våldtagna själar, nej jesus gör inte ett skit om han ens existerar.Och jag har svårt att förstå hur man ska kunna missbruka dödshjälp, tror inte att man kan åka in med ett skrubbsår och be om en spruta direkt, självklart måste man göra noggranna utvärderingar innan man låter "det" ske.
Det är 2010 och jag har fan väldigt lite hopp för mänskligheten, jag har sagt förut att jag inte var något ess i skolan men med okunskapen jag ser hos folk dagligen så börjar jag fan undra om läroverket är något att ha överhuvudtaget ? Dom simplaste sakerna framstår som omöjliga "projekt" medans folk jobbar för fred så tillverkar en annan familjepappa vapen för en skitsumma till månadslön. För att lösa problemen måste man återgå till början, det spelar ingen roll hur många idioter som står med plakat och gör bort sig utanför riksdagen, där sitter bara en samling radiostyrda personligheter som inte kan något annat än att fatta beslut, mitt i allt det här står vi "vanliga" och ser på medans dom förstör  det vi väljer att kalla vardag.Vad hände med sunt förnuft och vett & reson ?
Man spenderar hela livet på att försöka komma till freds men om vi inte är herre över vår egen kropp & liv måste man ju kalla det dömt att misslyckas?
Nej nu ska jag göra det bästa av min dag =)vi hörs!

-kaos jao

Så den här dagen den sprang om och förbi mig några gånger om känns det som.
Var iväg till bonussvärmor i fellingsbro på mat och fika, och såklart kan jag inte åka förbi fellings utan att hälsa på min gode vän Paul och hans bitch så klart.

Det var verkligen skittrevligt samtidigt som det känns förjävligt att man inte ses oftare, back in the days hade vi nog örfilat varandra om det tog sån här tid, risgrynsgröt och pågenlimpa och xbox med fable ya know what i mean!

Innan det så körde jag in brorsan och hans 2 kollegor till stan, möte och middag stog på schemat för dom, avundsjukan knacka på när jag fick meddelande om att "jag nog får ställa upp och köra lite i morgon" så jag antar att det blev parteeey eller?

Utöver det så har det verkligen inte hänt ett skit, jag är dock väldigt nöjd med vad som händer i mitt liv just nu, känns som att det går frammåt i en ruskig fart.
Flytt 1april, självklart en torsdag så det slutar väl med att det blir bara jag och palle som bär, tur att palle räknas som 3 vanliga och inte är rädd för att ta i.

Kärleken ligger i luften, det är vår och jag ser fram emot yttligare en sommar med min baby, vi firar dessutom 1 år om 8 dagar, trodde aldrig någon skulle göra mig så här lycklig :) så glad att jag har dig!

Mitt huvud har ett möte med kudden och mina ögon ska dejta magnus betnér hur bögigt det än låter, vi hörs gott folk!


-12 januari. (varning starka bilder)


medina - solidaritet del2


Jag vet inte om man är tillräckligt tacksam för allt man har, man ska inte klaga alltså.
Sänder en tanke till alla drabbade!


Skänk en spänn, ingen kan göra allt men alla kan göra nåt!

-sad but true.

Underliga är då djuren i vår herres hage.
Jag undrar hur det är att leva efter en religion, alla har lika värde och alla finns till ett högre syfte. what?
Är efter dom senaste dagarnas rabalder helt säker på att om det finns en gud i himmelen, så finns det en djävul i helvetet och att dom sinsemellan spelar tärning om beslut.

Det står över min vildaste fantasi hur en del människor tar sig friheter att sätta sig på en hög häst och titta ner på andra, och en del har fått för sig att det är precis det jag gör här i min blogg.
Jag har sagt det förut och jag kan säga det igen jag är en åsiktsmaskin dock är det en jävla skillnad på mig och dig din jävla mupp som inte ens har mage att stå för vad du säger, och dessutom skulle jag aldrig titta ner på en människa för dens val och åsikter, men jag måste ju få ifrågasätta ?

"vi ligger alla i rännstenen, men somliga av tittar på stjärnorna"


Det som tog skruv sist var att jag sa att "halva min friendslist på facebook med fitta är gravid" och att den skaran har en tendens att gnälla så in i helvete, jag har ett par nära som gav mig en klapp på axeln för dom fattade åtminstone att det handlade om en ren och skär iaktagelse, inte att jag hackade ner på någon specifik då den specifika det skulle handla om i det här fallet faktist är en av dom som gnäller förvånansvärt lite (i jämnförelse alltså) Jag har skrivit några inlägg om det här och jag är enormt jävla skitförbannad just för att personer i min närhet som inte har ett skit med att göra vad jag skriver här blev inblandade.  Jag skriver som jag gör och jag kan ta att jag får höra diverse glåpord, jag blir smickrad för all respons är bra respons. När det dessutom visar sig att 90% tycker det jag skriver är roande och sant så känns det som en seger, guldmedalj till mig själv med andra ord.

Jag har suttit och funderat ut vilket helvete jag ska ge den här personen för att denne blandade in min sambo och min mamma, jag har ju den info jag behöver så att "röra om i grytan" ordentligt skulle bara ta några minuter.
Men sen ställde jag mig frågan om det är värt det? ska jag ödsla energi på en människa som är så feg och så misslyckad att den inte ens kan ge svar på tal eller åtminstone be om ursäkt när det är allt jag krävt?

Kan inte hjälpa tycka synd om J som har fått dig till förebild men förhoppningsvis slutar eländet där, vore verkligen helt förjävligt om din äckliga personlighet skulle spridas i generationer efter dig, en nogood kuksugande liten samhällsparasit.



del2: Karma is a bitch

Jag har jobbat jävligt mycket med mitt humör dom senaste månaderna och egentligen blir jag inte upprörd så särskilt ofta, och ett stort steg mot detta var när jag börja förstå att karma är på riktigt,och att karma suger hårt för dom som drabbas av det.

"lagen om orsak och verkan" äntligen något med religion och filosofi som känns bra.

man får kuk i munnen och det kallas karma, simple as that.
Tyvärr så kanske det slår igen mot en fast det i själva verket drabbar en helt oskyldig,som ens barn?
Det har ju hänt innan och så hände det igen, nämen?
Allt du står för äcklar mig och jag skulle inte pissa på dig om du så stog i lågor.


Jag gillar verkligen det här :)
Tänker dock inte dra det här något vidare i bloggen. Jag uppdaterar som vanligt f.o.m nu och lovar att ni får veta om det händer ngt nytt roligt. Inte så troligt dock med tanke på att det varit tyst hittills..

Ses!

-memories dont lie.

Än har det inte dykt upp någon ursäkt :S
Jag vet inte vad jag ska göra först, ringa försäkringskassan tror jag ang granskning, för det är ju på grund av små äckliga fittliv som dig som folk som verkligen behöver ta det lugnt inte får vara sjukskrivna, att du ens pratar om samvete med mig tycker jag är nästintill upprörande.

Sen kunde vi ta det här hurvida jag är mentalt frisk eller inte, och jag var uppenbarligen drabbad av borderline och ADHD enligt din högst proffesionella utvärdering, detta grundar du utifrån mitt språk och hur jag skriver i bloggen.
Då tar vi och funderar litegrand tillsammans här i bloggen.
Rätta mig om jag har fel, men borderline=
emotionellt instabil personlighetsstörning?

Vilket innebär att jag har problem att hantera mina känslor samt att jag skulle vara snudd på manisk?
Okej nu vet jag inte men om jag inte är helt ute och cyklar har du jobbat inom vården och hur du då undgått vanliga symptom och beteendemönster är för mig obegripligt. Kanske är tur du är sjukskriven för du verkar ju ha noll koll, om du läser min blogg några inlägg till så kanske du inser att det INTE är några som helst fel på min självbild och identitetskänsla.

Sen har vi adhd, ja.. jag är uppenbarligen uppmärksamnog för att se att alla gnäller, jag innehar inte några direkta koncentrationssvårigheter. Dock fick jag läsa din kommentar 30 gånger om typ för att greppa det här med oljeplattform? vad skulle det göra för nytta?  och jag är åtminstone man nog att stå för vad jag skriver.


Sen om vi ska prata kompetens kan vi titta med vilket språk du skriver, skrattretande för en vuxen människa, du är så in i helvete äckliga att jag inte ens skulle ta i dig med en lyftkran.

Jag väntar helgen ut på en ursäkt, sen kommer jag bli jobbig på riktigt.

-moget.

Ni kan läsa i inlägget innan i kommentarer, Den otrevliga kommentaren är skriven av en vuxen människa, en förälder. Tydligen så får jag inte ha mina åsikter fast jag gillar ju sånt här, tills den tid dom som skriver blandar in min familj och kollar dom saker.

Jag vill passa på att rikta tack till min familj som hals för huvud hoppar in i debatten på min sida, och till dig som skrev: jag vet vem du är och om du tror att anonymitet har en betydelse på internet är du ute och cyklar.Jag kommer inte låta dig gå för orden du skrev, inte för att du hackade på mig, utan för att du blandade in min flickvän och kallade henne hora, och du blandade in min mamma. Nej, tänker inte rapportera abuse eller anmäla till polisen,det tjänar ingenting till, däremot ska jag lägga min själ i att göra ditt liv till ett helvete, om det inte kommer en ursäkt det vill säga.

Till er som läser vill jag också påpeka att inlägget nedan inte är riktat mot nån speciell utan mer en allmän observation av mig, ja, jag provoserar gärna lite men det är min blogg,mina åsikter så det är ju inge mer med det.
Vill också påpeka att  min flickvän inte är någon hora, vi är trogna varandra och hennes sexuella tjänster kostar ingenting, hur nu du kan ha fått för dig det. Kanske var du väldigt upprörd för att hela ditt liv är en misär, det spelar egentligen ingen roll. Jag hyser noll sympati för personer som du, och faktum är att om jag bara kände för det skulle jag redan spelat ut mina kort.
Dock så är jag äldre i huvudet och inte lika obstinat som du.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du drabbas av allt tråkigt som kan drabba en mäniska, och öppna din fula lilla mun om min familj igen så kommer jag vara där och stänga den.

puss o kram

hora

-just nu

Precis när gatorna började bli torra så var det nåt jävla spån som kom på att vi skulle ha snöstorm idag, tack som fan, snacka om bakslag..

Och helgen flög förbi som vanligt, jag satt på söndagkvällen och försökte få ett grepp om vad jag gjort för något i helgen men nej, inget vettigt gjort direkt, fan jag måste skaffa mig en vettig hobby, där här med cyberspace börjar gå utför, jag blir förbannad på riktigt vart jag än befinner mig on tha internet.

Folks jävla gnäll, Jag skaffade blogg en gång i tiden och jag vet att jag sa är du inte en insikt eller ett skratt rikare när du klickar dig härifrån då kan jag lika gärna skjuta mig själv, och jag försöker verkligen även om jag kan vara en jävla bitterkuk här,göra läsningen så rolig som möjligt ,eller det kommer mer eller mindre omedvetet. Men back to topic, jag har 200+++ vänner på facebook och just nu är det sk "babyboom", halva min vänskapskrets med fitta är gravid typ, fine men dom borde fan hålla sig från facebook under höggraviditeten för allt jag ser är ett jävla gnäll, jag riktar mig främst till andagångs morsorna i det här, för ni har fan ingen rätt att gnälla, ni har gått igenom smärtan och det jobbiga en gång innan (frivilligt) och det var ingen som höll en pistol emot tinngen på er den här gången heller, jag är kass på att simma så jag håller mig borta från vattnet i så stor mån som möjligt, hur svårt kan det va?

Jag har lust att skriva när det ockras att det är samma för alla, fast det är ju inte såklart... rökpaus.

Så iaf, jag bollas runt på internet och trycker godtyckligt på länkar som folk skickar och inte nog med att jag får bli helt deprimerad av allt gnäll på facebook, självklart ska det bloggas och överdrivas så in i helvete, snälla tyck synd om mig nää vännen, det är rätt åt dig.

Nånting som är ännu mer fel är att mitt internet har blivit en rutin, min dag blir helt fel om jag inte får sitta och kolla igenom dom 13 bloggarna jag läser fast jag blir förbannad på dom ibland, kolla igenom dom 3-4 forum jag hänger på(det enda "vettiga" med mitt itliv) sen såklart facebook, utmaningar och spel och självklart njuter jag av att ha koll på vad folk gör. jag är ingen flitig statussnubbe men jag beundrar fan dom som skriver precis vad dom gör timme för timme varje dag.  Bla bla: städar medans jag väntar på tvätten, bla bla: har hängt tvätten och städar nu ska jag nog laga någon mat *duttia ja* bla bla:är sjukt mätt, vad göra nu? vad göra nu !?!? folk kommer på nåt att skriva hela tiden i statusen men sen tar det stopp tydligen.

rutiner..
Jag ska ba kolla mailen innan vi slår igång filmen.
måste skörda min shit annars ruttnar det.
höhöhö såg du vad *person* skrev på sin status?

Det värsta är att alla är fast i skiten, jag tycker det är riktigt kul att läsa vad folk har för sig men ser man på det ur ett kritiskt perspektiv är det jävligt skrämmande, folk har koll på varandra 24/7.
Folk lägger ner flera timmar om dagen på farmville och fisklife ?! det genererar inga pengar, dom enda som ser det är dom vänner som spelar samma spel OM dom väljer att titta. det är ju helt sjukt.
Vi stannar här.. tror ni hajjar vad jag menar.

Tisdag comming up så förhoppningsvis står det inte på förens det är helg igen, vädret ser dessutom lovande ut i veckan, bara hålla tummarna för lite sol så det här vita helvetet kan försvinna.
Jag vet inte om jag nämnt den totala avsaknaden av plogning på vår parkeringsplats? och att jag dessutom blivit lurad på plogningen 2 gånger av en utvecklingsförstörd snubbe. Jag skämtar alltså inte men det är/var dryga metern snövall innan det började töa, det är fortfarande alldeles för mycket så jag får snylta på gästparkeringen vilket är så lagom givande när man kommer hem sent och dom redan är upptagna, så hela kumlas plogmongo, om du läser det här: ploga ditt as..

Nu ska jag ta och bränna en skön skiva till imorgon, sen hoppa isäng tidigt medans jag är ändå är trött. i morgon ska tak snöröjjas,  sen kanske jag kan få en myskväll med en bra film med min baby,det vore värt som fan :)

laters!

RSS 2.0