-svennebanan

ouff.. vintern kom som en käftsmäll i höstmörkret. Minusgraderna kröp fram och dödade den sista känslan sommaren lämnat kvar. Askkoppen frös till is, folk begraver sig i kläder och fula halsdukar..suck..det är vinter :|
Jag lyckades iaf efter mycket om och men komma på en positiv sak med att inte ha nån bil, och det är att man slipper stå o skrapa rutor i svinkylan,riktig riktig skönt. gå hela vägen istället bwaha..

Bloggen har legat i ide ett tag, tänkte damma av den lite och försöka skriva lite kul aktuella saker, just nu består mina dagar av: Vakna mellan 9 & 11. Kolla datorn,arbetsförmedlingen,fejjan och blocket såklart. rutiner.
Det är fucking december,känns som det var augusti igår och helt plötsligt så kryper obehaget över mig..fucking december.. oddsen för att komma igång med något vettigt innan januari är ohyggligt små, nåja. december.. Det är ju en rätt trevlig månad på sitt sätt, fixade lite julpynt på balkongen häromdagen, då och då slås jag ned av såna där julmysiga känslor som jag minns att man kände som barn, tankar till brorsans ungar framförallt,men även övriga familjen, mamma & pappa och bröderna med deras respektive. Jag ser verkligen fram emot julen på det viset..jag får sitta ner och prata oviktiga saker,äta mat och kolla ungarnas lycka när det är dags för julklapparna.Det är fan värt en million buckz, antar att man kanske börjar tänka vuxet. Eller nää. jag är nog mest avundsjuk på dom. Fett härligt när man öppnade paket efter paket med nya roliga leksaker.

Sen tänker jag lite extra på folk man förlorat så här i dessa tider som stundar.Farmor,farfar,mormor & morfar.. det har gått lååång tid, ändå minns jag när en jul utan dom vore helt otänkbart, shit vilka glada minnen jag har om jag bara sätter mig och rotar riktigt.

Rutinerna fortsätter. det står inte på förens det är dags att plocka fram shorts och tofflor o glida ut i värmen, är det inte så att tiden går extra fort just nu? Samuel fyllde 9 förra helgen. 9 jävla år sen vi for i 300 i familjens gamla skitfula opelkombi mot Örebro. 9 år... det är snart dags för tonår med moppe och hela kitet.

Jag sätter punkt här och ber om att få sakta in lite,tiden går alldeles för fort!
Har inte många krav på de närmsta månaderna,jag vill ha en sysselsättning,tillgång till studio vore ju väldigt trevligt för att ta upp ett sjukt roligt intresse som verkligen gör sig saknat just nu, men mest av allt vill jag bara vara, med min underbara fästmö,min familj och mina vänner!

Nu startar racet, vi ses i julruscherna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0